+36-70-

312

-72-19

A fogászati ​​implantátumok váltak a fogpótlás terápia szabványává. Nemcsak elősegítik a hosszabb és megfelelő szájhigiéné fenntartását, hanem ők a leginkább költséghatékony megoldások hosszú távon.

A fogászati ​​implantátumok

A fogászati ​​implantátum egy titán gyökér , amely az íny alatt helyezkedik el. Ez a tökéletes hosszú távú megoldás a hiányzó fog vagy fogak pótlására . Ezzel a módszerrel hosszabb rövidebb távolságokat tudunk áthidalni, aminek a stabil alapot a beültetett fogászati implantátum adja. A fogászati ​​implantátum a mai napig a legjobb hosszú távú választás, amely ösztönzi a csont stabilitását, megakadályozza a csontvesztés és megőrizze a szomszédos fogakat, hiszen ezeket nem kell lecsiszolni . És alig van kellemetlen érzés egyáltalán. Az implantátum élettartama elérheti a 25 évet vagy annál is többet!

Miért a fogászati ​​implantátum a legjobb?

  • Ösztönzi a csontok növekedését az implantátum környéken.
  • Csökkenti a csontlebontódást az implantátum környékén.
  • Nem kell épfogakat lecsiszolni, mint egy híd esetében.
  • Nem lazítja ki a szomszédos fogakat, mint a részleges fogsor.
  • Alacsonyabb a hosszú távú költsége, mint a hídcserének.
  • Hosszabb az élettartama, mint bármely más fogpótlásnak.
Implantátum


Fedezze fel a fiatalság forrását

Az egyik legfontosabb tényező az öregedési folyamatban a csontpusztulás, ami egy természetes folyamat. Azáltal, hogy elkerüli a természetes csontpusztulást, csökkenti az esélyét a korai ráncosodásnak és az arc illetve az állkapocs szerkezete erős és egészséges marad.

A hiányzó fogak pótlásával nemcsk jobban fog kinézni és jobban érzi magát, hanem fiatalabbnak és vonzóbbanak érzi magát, de növeli az általános életminőséget is. Implantátumokkal változni fog, a társadalmi helyzethez és az élet való viszonya. Hihetetlen , de egy egészséges, új mosoly és a lazább hozzáállás ténylegesen javítja az általános hangulatot ! És a vizsgálatok azt mutatják, hogy az emberek, akik többet mosolyognak és nevetnek kevesebbet aggódnak és csökken a stressz is.
Implantátum

Egyen, igyon és legyen vidám!

Élvezze újra a kedvenc ételeit! Míg a fogsor kiszámíthatatlanul viselkedik étkezéskor és esetleg kínos társadalmi helyzetekben hozza, addig az implantátumok minden szempontból javítják az etkezés örömét.

Mondjon búcsút a :

  • kényelmetlen harapásnak és rágásnak.
  • a korlátozott étrendnek és a nem megfelelő táplálkozásnak.
  • rossz emésztésnek.
Vegyen egy mély lélegzetet és relaxáljon, mert egy szilárd, biztos alapot biztosító fogászati ​​implantátumokkal a fogak jobban fognak működni, mint valaha.