+36-70-

312

-72-19

Héjjak
A svájci bicska egy csodálatos dolog. Ez egy ártalmatlannak látszó piros ovális valami, amiben sok minden be van építve. A fogászati ​​héjak ugyanolyan zseniálisak . Ők is több céllal készülnek egyedileg az ön mosolya érdekében.

A veneer valójában az egyik legsokoldalúbb termék a fogak kozmetikai kezelése során. Elszíneződöttek a fogai? Ellenőrizze! Csorbák a fogai? Ellenőrizze. Igazodnak egymáshoz vagy torzultak a fogai? Ellenőrizze és ellenőriztesse. Ez egy egyszerű megoldás, amelyben a meglévő fogakra papírvékony porcelán héjjakat ragasztunk, hogy elrejtsük az összes eddig felsorolt problémát, és láthatóvá váljon egy egyenesebb és fehérebb mosoly.

De szerencsére az egyetlen dolog, amiben a héjak és a svájci bicska közös és az a penge vékonysága. A héjak felhelyezése és előkészítése teljesen fájdalommentes. Az első konzultáció alkalmával megvitatjuk a héjjal ellátandó fogak alakját, méretét és színét. Egy röntgenfelvétel és a fogak ellenőrzése biztosítja az általános orális egészségét.
Héjjak

A második találkozó alkalmával, finoman lecsiszoljuk a fogakat.Ekkorkevesebb, mint 0,5 mm vastagságú foganyagot távolítunk el.Ez teszi lehetővé köröm vastagságú helyet a porcelánhéjnak. Ha csak a fogzománcon kell alakítani, akkor nem szükséges a helyi érzéstelenítés; azonban, ha a dentin is érinti a csiszolás, akkor érzéstelenítésre lesz szükség. Ekkor kerül sor a lenyomatvételre, amelyről minta készül a fogtechnikán. Amíg a porcelános elkészíti a végleges pótlást addig ideiglenes veneer vagy védőbevonat helyezhető fel a fogra hogy csökkentsük a fogak érzékenységét.


Az utolsó vizit alkalmával, ami körülbelül egy héttel később lesz, eltávolítjuk az ideiglenes pótlást és felkerülnek a helyükre a végső héjak. A fogakat először savval felérdesítjük hogy a porcelán jobban tapadjon. A héjakat ezután a végleges helyére igazítjuk és fényre kötő fogászati cementel a helyére ragasztjuk majd a végén magas fényre polírozzuk.

A rendszer, amely lehetővé teszi a felső és az alsó fogakra a veneerek felhelyezését csak egy órát vesz igénybe. A legjobb az egészben az, hogy ha megfelelő a napi szájhigiéné akkor akár 10 évig sem kell hozzányúlni.

Most már szívből mosolyoghat, vigyoroghat, tudva azt hogy a héjak volyan természetesen verik vissza a fényt, mint a valódi fogak. Nyugodtan haraphat, rághat és rágcsálhat minden ételt, beleértve az elszineződést okozókat is, mert a héjak ellenállnak az elszíneződésnek. Ezután már nyugodtan táncolthat és henceghet az új megjelenésével. Ezek a felsorolt tevékenységek, amelyeket a héjak nyújthatnak. A svájci bicskának egy új versenytársa akadt a hasznosság kategóriában. A héjak valóban többcélúak.