+36-70-

312

-72-19

Legyenek a foltos és elszíneződött fogak a múlté !

ÖSSZEFOGLALÓ - Fogfehérítés lehet az egyik legolcsóbb módszer a rendelkezésre álló kozmetikai fogászati beavatkozások közül. Különböző módszerek léteznek, így lehet, hogy a drámai változás már az első kezelés alkalmával be is következik!


Hálás volna ha egy hatékonyabb módszert mutatnánk, amellyel fehérebb, csillogóbb mosolyt érhet el? Egyre több ember döbben rá, hogy a kinézetét a fogak feldobják, mert egy magabiztos mosoly többet jelent, mint egy teljesen új szekrény, vagy akár egy vadonat új autó.

A fogak elszíneződésének az oka az életkor, a táplálkozás, a dohányzás, sőt egyes gyógyszerek is, de nem számít az ok, ha az elszineződött fogak az idő múlásával, elcsúfítják kinézetét. Ha nem érzi magát elég magabiztosnak, hogy ragyog a mosalya, akkor azt meg tudja változtatni, így szembesülhet azzal, hogy hogyan érzékeli a világ összejövetelek vagy állásinterjúk alkalmával.

Ön elégedett a fogaival és a mosolyával? Ha igen, akkor ne olvassa tovább. Ha a válasz nem, és kínosan érzi magát az elszíneződött fogai miatt, akkor engedje meg, hogy megmutassam az utat a "fehér" irányába.


Fogfehérítés

Biztos vagyok benne, hogy látott már, vagy akár vásárolt is, fogfehérítő termékeket, mint például fogkrémet. Bár ezek a termékek kevésbé költségesek, mint egy fogászati ​​kezelés, és fehéríthetnek is a fogakon, az elért eredmény azonban nagy elszántságot követel meg, és a kívánt eredmény eléréséhez gyakran meg kell ismételni, mert ez a módszer viszonylag rövid életű. A valóságban azonban nincs verseny a bolti és a professzionális minőségű termékek között. Ezért a fogorvosok, mint én is kutattunk ebben a témában, és nem csak a legmodernebb technikákat fedeztük fel, hogy a pácienseknek fényesebb, vonzóbb fogai legyenek, hanem költséghatékony és kevésbé időigényes alternatívákat találtunk.

Ezt szem előtt tartva, engedje meg, hogy elmagyarázzam, hogyan működik a professzionális fogfehérítés. Azt hiszem kellemesen meg fog lepődni.

Fogfehérítés

Professzionális fogfehérítés

Az erősen elszineződött fogak fehérítésénak sikerességi aránya 90% fölött van. A fehérítés hatása akár 5 évvel a kezelés után is megmaradhat attól függően, hogy milyen szokásai vannak (dohányzás, szinezett élelmiszerek, italok fogyasztása).

Ha ez nem volna elég motiváló, akkor ajánlhatunk Önnek otthoni fogfehérítő rendszert. Így az otthonában élvezheti a minőségi és professzionális terméket.

Ha az otthoni fogfehérítés mellett dönt, mi elkészítjük Önnek az Ön személyes fogfehérítő sínjét. Csak a fogorvosok által forgalmazott anyagok használhatók biztonsággal. Nem a bolti anyagokat kell különböző kombinációban használni.

Önnek egyértelmű utasításokat fogunk adni, hogyan kell használni ezeket az anyagokat. Ezt követően Önnek egyetlen feladata van: Mosolyogjon!
A fogai csillogni fognak és a magabisztossága visszatér.

Ne feledje, hogy bizonyos típusú elszíneződésekhez különböző típusú fogfehérítő anyagok szükségesek. Ezekben az esetekben előfordulhat, hogy különböző módszerek kombinációját fogjuk ajánlani. Az Ön érdekében le fogjuk beszélni a kezelésről, ha nagyon érzékenyek a fogai, fogágybetegségben szenved, sérült a fogzománc vagy terhes.

Az elmúlt néhány év tanulmányai bebizonyították, hogy a fogfehérítés ártalmatlan és sikeres. Az egyetlen mellékhatása a kezelésnek a hideg és meleg ételek és italokra való érzékenység, mely általában 48 órán belül csökken. Az ADA különböző fogfehérítő anyagokat engedélyezett.

Bármilyen kérdése van a fogfehérítéssel kapcsolatban, vagy szeretne belefogni, kérem hívjon még ma!