+36-70-

312

-72-19

Csont felszívódás
Több tanulmány is igazolta, hogy Európában, Észak-Amerikában és Japánban, több mint 240 millió embernek egy vagy több foga hiányzik. Ezek a tanulmányok azt is mutatják, hogy az embereknek nem megfelelő a tápanyagok bevitele a hiányzó fogak és a rosszul illeszkedő műfogsor miatt.
Nyers zöldségeket és más ropogós ételek szinte lehetetlen megenni. Ez általában a teljes fogsor használatával sem lesz lényegesen jobb.

A teljes foghiány megoldásai:

1: Teljes fogsor
2: Implantátummal rögzített fogsor
3: Implantátumra rögzített hídpótlásFogsor
1. Lehetőség: Teljes fogsor

Ha a készülőben van egy teljes fogsor, vagy már van is egy vagy több, akkor csak három lehetősége van a fogsor helyén tartásában: fogsor rögzítő paszták, stabilizáló implantátumok, vagy pedig az ima.

A pasztákat nagyon gyakran újra és újra fel kell vinni a fogsorra, és bizonyos ételek esetében a teszten teljesen elbukik. Ez csak akkor tartja a fogsort a helyén ha minimális nyomás alatt van.

A fogászati ​​implantátumok a fogsorokat biztonságosan a helyén tartja hogy keményebb ételek rágásakor sem mozduljon el. Ha megnézzük az alábbi táblázatot, akkor láthatjuk, hogy a rágó képesség exponenciálisan növekszik a az implantátummal stabilizált fogsor esetében. A rágó képesség természetes fogak esetében 100 míg fogatlanság esetén 0.


Rágóképesség


Fogsor két implantátummal
2. Lehetőség: Implantátummal megtámasztott teljes fogsor
A teljes fogsor oldható gömb vagy rúd retencióval csatlakozik az implantátumhoz, melyet a páciens is könnyen tud oldani.Híd implantátumon
3. Lehetőség: Implantátumra rögzített hídpótlás

Nincs többé kellemetlen fogsorrögzítő paszta. Nincs többé kellemetlen érzés. Nincs többé ügyetlen beszédet. Ez azt jelenti hogy ami eddig kínos volt Önnek az már a multé. Ez azt is jelenti, hogy mindig van újra kezdés.

Rögzített fogpótlás kerül az implantátumokra, így a természetes fogak hatását érjük el velük. A csontban szilárdan rögzült fogászati implantátumok helyettesítik a "gyökereket", mely a megfelelő alapot adják a fogpótlásnak. Ezek együttesen fogják megszabni az Ön leendő, csodálatos mosolyát, melyet már büszkén viselhet.

A végleges fogpótlás elkészítése teljesen egyedileg készül. A Fejes Dental csapata keményen dolgozik, hogy a végleges fogpótlás minél jobban hasonlítson korábbi egészséges fogaihoz. Ehhez figyelembe veszik az arc kontúrjait, a fogak jellemzőit és a napi szokásokat, azért hogy a mosolya Önnek és mindenkinek, akit ismer megfeleljen.