+36-70-

312

-72-19

Mókus

A Fejes Dentalnál a fogorvosi tevékenységünket felelősséggel végezzük. Pácienseink rendelőnkben azért érzik magukat biztonságban, mert megfelelő garanciális rendszer biztosítja számukra a nyugodt fogászati kezelések lehetőségét.


1. Minőségi alapanyagok használata Rendelőnkben kizárólag megbízható forrásból származó minőségi fogászati alapanyagok kerülnek felhasználásra, melyek mindenben megfelelnek Európa legszigorúbb minőségi sztenderdjeinek, rendelkeznek ORKI minősítéssel és biztosítják az emberi szervezetet maximálisan kímélő fogászati beavatkozásokat.


2. Kiemelt szakértelem A Fejes Dental csapata szakértelmét évente több alkalommal fejleszti szakmai továbbképzéseken és szakkonferenciákon, hogy az Ön számára minden esetben naprakész, korszerű megoldásokra tudjanak javaslatot tenni a kezelések megtervezésekor.
3. Professzionális fogtechnika Együttműködő partnereink között kizárólag olyan professzionális szakemberekkel dolgozó fogtechnikai laboratóriumok állnak, akik biztosítják azt, hogy az Önnek készült fogmű minőségi alapanyagokból, naprakész, korszerű (CAD/CAM) technológiával és kiemelt esztétikai színvonalon készül el.


+ Garanciális jótállás az elkészült fogművekre A Fejes Dentalnál készült fogászati beavatkozásokra a törvényben meghatározottaknál nagyságrendekkel hosszabb idejű garanciális jótállást biztosítunk. Ezzel biztosítjuk azt, hogy Önnek ne jelentsen kockázatot náluk elvégeztetnie fogászati beavatkozását.

A garanciális periódusok a következőek

Fogászati implantátum: 1 év garancia

Az implantátum beültetésnél a garanciális jótállás annyit jelent, hogy probléma esetén (Pl.: ha az implantátum kiesik vagy meglazul, ez nagyon ritkán fordul elő, mert az általunk beültetett implantátumok sikerességi rátája eléri a 98,3%-ot), garanciális jótállás keretében egy új implantátum kerül beültetésre az Ön számára térítésmentesen. A garanciális jótállása nem terjed ki a felépítményre, az implantációs fogpótlásokra (koronákra és hidakra) és az utazási költségekre.

Implantátum felépítmény: 1 év garancia
Rögzített fogpótlás: 1 év garancia
Kivehető fogpótlás: 1 év garancia
Porcelán leplezés: 1 év garancia
Tömések: 1 év garancia

A kezelések elvégeztével Ön egy garancialevelet kap tőlünk, ami biztosítja az Ön számára a jótállási igények maximális érvényesíthetőségét:
A beültetett implantátumok esetében Ön egy úgynevezett implantátum „útlevelet” kap tőlünk, amelyben pontosan rögzítésre kerül az, hogy milyen típusú és méretű implantátum került beültetésre és melyik fog helyére. Ennek segítségével akár évtizedek múlva is a világ bármelyik pontján a hozzáértő szakorvos azonnal be tudja azonosítani az Ön implantátumait és adott esetben az Ön rendelkezésére tud állni azok kezelésében.

A garancia igénybevételének feltételei:

 • A kezelőorvos által előírt teljes körű szájhigiénés előírások betartása,
 • A kezelőorvos által ajánlott beavatkozások elvégeztetése 30 napon belül,
 • Rendszeres részvétel az ingyenes kontroll vizsgálatokon (évente),
 • A rendelővel szemben fennálló esetleges tartozások pénzügyi rendezése.

A garancia érvényesítésének helye:

 • A garanciális igényeket kizárólag a Fejes Dental rendelőjében lehet bejelenteni a +36 70-312-72-19 telefonszámon, a recepcio@fejesdental.hu e-mail címen vagy személyesen a 3300, Eger, Mindszenty Gedeon út 5. címen.

 • A garanciális beavatkozások elvégzése kizárólag a Fejes Dental rendelőjében történik.

 • A Fejes Dental nem vállalja egy másik fogászati rendelőben garanciális beavatkozásként elvégzett kezelések költségeinek megtérítést.

A garancia nem terjed ki:
 • A beavatkozástól függetlenül panaszt okozó egyéb betegségekre,

 • Pszichés szokások miatt létrejövő károsodásokra (éjszakai fogcsikorgatás, fogszorítás),

 • Olyan károsodásokra, melyek rendellenes használatra vezethetők vissza, (baleseti fogmű sérülés),

 • Minden olyan külső személy beavatkozására, akik az állapotfelmérésen, illetve javaslatok megtételében nem voltak illetékesek. (máshol praktizáló fogorvos, fogtechnikus),

 • Minden olyan társbetegség esetén, mely hatással lehet a fogak állapotára,

 • Készpénz visszatérítés bármely kezelés kapcsán.

 • Szándékos károkozás esetére.

 • A fogtechnikai munka baleset által okozott sérülése (pl.: leejtett fogsor).

 • Sportsérülés következtében létrejött fogtechnikai sérülés.

 • Általános betegség áll fenn, melynek negatív hatása van fogtechnikai munka állapotára (pl.: cukorbetegség, epilepszia, csontritkulás, kemoterápia utáni állapot).

 • A páciens nem tart igényt a garanciális munka elkészítésére.