+36-70-

312

-72-19

Szájhigiénia
ÁTTEKINTÉS : A magazinok tele vannak villogó, tökéletesen egyenes, fehér fogú sztárok képeivel. Az esztétikai fogászattal az olvasók ma már a divatnak megfelelően úgy nézhetnek ki, mint ezek a szupersztárok. De igen csak megdöbbenne azon, amit ezek a képek nem mutatnak.

Csak azért, mert ezek az emberek híresek, nem jelenti azt hogy a fogaik és a támasztó szöveteik ideálisak. Az egészséges íny és a csont elengedhetetlen az egészséges fogakakhoz, de nem a fotós retusálásának eredménye képpen. Ők a meg nem énekelt hősei az egészséges és szép mosolyuknak.

A fogak nem varázsütésre vannak a helyükön ; ez a feladata a fogínynek és a csontoknak. A fogak gondozása, olyan mintha az autót csak mosnánk és elfelejtenénk olajat cserélni és megtankolni. Ez pedig katasztrófához vezet. Tehát ha nem törődik a fogínnyel és a csontokkal akkor az ínybetegségekhez vezet .


Az ínygyulladás ott kezdődik, ahol a fog csatlakozik az ínyhez. Az ínygyulladás enyhe tünetekkel indul, mint például a kisebb vérzés és duzzanat, mely fogmosáskor már érzékelhető. Ha figyelmen kívül hagyja ezeket a tüneteket, akkor a fog és az íny közötti kötőszöveti egység megbomlik. Ez végül a fogak és a csont elvesztéséhez vezethet.Az újságok fotóin soha sem láthat fogatlan színészeket vagy énekeseket.

Szerencsére, ezek a problémák könnyen elkerülhetőek a jó szájhygiéniával. A fogíny gyulladás megelőzésére fontos a napi legalább kétszeri fogmosás, egyszeri fogselyem és a szájvíz használata. A dohányzás abbahagyása növeli ezeknek a technikáknak a hatékonyságát. A rendszeres fogászati szűrővizsgálat idején elmondhatja minden problémáját így segíthetünk felfedni a korai figyelmeztető jeleket.

A jó általános egészségügyi állapot ugyanolyan fontos. Az egészséges étrend segíti az egész szájüreg egészséges működését. A folyamatosan szedett gyógyszerek felülvizsgálata megakadályozza a mellékhatások kialakulását. A rendszeres edzés erősen tartja a csontok. Szem előtt kell tartani a hormonális változásokat - különös képpen a nőknél.

Ne higgye azt, hogy az egyenes és fehér fogazat az erős és egészséges. Ez teljesen lehetségessé válik, ha fogszabályozót visel vagy fogfehérítés csíkokat használ miközben lepedék és fogkő van az ínyvonalon. Ezek a kozmetikai okokból végzett beavatkozásoknál általában nem kell tartani az íny és a csontok megbetegedésétől.

Tehát, ha ugyanolyan vonzón szeretne kinézni, mint a legújabb hírességek, akkor több energiát kell befektetnie mint eddig. Mindenki azt akarja, hogy szép legyen a mosolya. De ne feledd, a külső szépség a belsővel kezdődik és a fogászati ​​szépség kezdődik a szájüregen belül kezdődik. Fogselyem a kesztyűtartóban , a fogkefe a íróasztal fiókjában , és szájvíz a táskában hogy a jó hygiénét elérje egy pillanat alatt. Ki tudja mikor jön el a megfelelő pillanat.