+36-70-

312

-72-19A magunkról szőtt gondolataink nagyon gyakran befolyásolja a megjelenésünket. Sok pácienst láttam besétálni az ajtón, aki zárt szájjal mosolyog hogy elfedje a fogait. Néhányan még próbálnak rezzenéstelen arccal mosolyogni, mert félnek megmutatni a fogaikat.

Gondolj az idő , hogy már tanácskoztak csak a megfelelő ruhát ezt a funkciót. Pénzt költenek a hajukra , egy szekrény, szoláriumra, sminkre ... De az igazság az, hogy a legmaradandóbb benyomás valakiről - az a mosolya !

A leggyakoribb oka, hogy az emberek nem fejezik be a kozmetikai átalakítása az az, hogy az egészségbiztosító nem fog fizetni mindezért . Fontos felismerni, hogy a biztosítás nem egy formája a kezelésnek hanem, csak egy fizetési mód. A világos, hívogató mosoly megfizethetetlen ! Ne hagyja, hogy a kezelést ez befolyásolja!

Boldogsággal tölt el, hogy egyszerű lépésekkel végigvezethetjük ezen a folyamaton a legjobb eredmény érdekében! Ez egy szórakoztató folyamat mindannyiunknak. Gondoljunk csak bele, ahogy új mosolyától felderül. Kérje ingyenes találkozóra időpontot még ma!

Kozmetikai fogászat:

  • Fogfehérítés
  • Veneer
  • Fogászati ​​implantátumok
  • Fogsor stabilizálása
Kozmetikai fogászat